неділю, 12 жовтня 2014 р.

Grand Theft Auto 4 чіти

Grand Theft Auto 4
Оновлена ​​версія ігрового комп'ютерного бестселера Grand Treft Auto iv з'явилася «з під пера» розробників порівняно не так давно. Однак оскільки сама гра вельми популярна в середовищі геймерів, то нові захоплюючі пригоди Ніко Белліка, емігранта зі Східної Європи в Ліберті-Сіті (прототипом якого є Нью-Йорк) очікували з великим нетерпінням. Причому не тільки власники всякого роду Х-боксів та інших гаджетів, призначених саме для комп'ютерних ігор, а й власники андроїдних пристроїв, на яких грати можна також повноцінно, як і на персональних комп'ютерних пристроях. Ну і, звичайно ж, варто було лише грі з'явитися, як величезна армія ігрових хакерів начла роботу по створенню всяких кодів і читів, призначених для того, щоб поповнювати ігровий гаманець і користуватися можливостями гри максимально, не сплачуючи при цьому реальних грошей.


игры GTA
 Безліч різновидів і варіантів на яких можливе грати в Grand Treft Auto 4 привели до того, що на кожний пристрій з'явилися свої чіти. І, наприклад, якщо геймеру необхідно отримати gta 4 чит на гроші на андроїд, то коди на проходження, на нові машини та іншу техніку, яка їздить, літає і плаває в Ліберті Сіті, скажімо, для персональних комп'ютерів просто не підійдуть. Необхідна саме та версія читов, які передбачені саме для андроїдних пристроїв. Причому в Інтернет досить багато варіантів взломаторов всякого роду. Правда, саме чіти на гроші для GTA 4 представлені досить рідко.

У більшості випадків доводиться звертатися до розробників і, зв'язавшись з ними і зробивши запит, отримати чіти на гроші на GTA 4 на телефон. Насправді, зізнатися, не найгірший варіант поповнити ігровий гаманець з тим, щоб, згідно сценарному розвитку гри, вступити в бій за території з бандами Баллас у всеозброєнні, максимально поліпшивши техніку і зброю, і при цьому не заплативши ні копійки реальних грошей, як того вимагають розробники.

Немає коментарів:

Дописати коментар