середу, 1 квітня 2015 р.

Особливості гри Minecraft

Minecraft

Ігрова індустрія останнім часом випускає безліч ігор, головний ухил в яких зроблений на графічне зображення. Але це ніяк не відноситься до гри Minecraft. Особливість цієї гри полягає не в шикарній графіку, а чудовому ігровому процесі, який цікавить людей з усього світу.

Сама гра з'явилося на ринку в 2009 році. Розроблено вона на спеціальній Java платформі, і має тільки багатокористувацький режим, тому вам знадобиться підключення до інтернету. Гра стала настільки популярною, що вже в 2011 році, кількість покупок даного проекту перевищила позначку 1 млн. Що стосується безкоштовного завантаження гри, то ця цифра набагато більша.

У чому сутність гри? В цілому, можна порівняти гру з такою дитячою грою, в якій необхідно будувати світ за допомогою кубів. У цій грі та ж задача, яка полягає в побудові всього за допомогою кубів, навіть персонажі виконані за допомогою кубиків, які є просто «величезними» і не типовими для сучасної ігрової індустрії. Але, не дивлячись на це, гра користується попитом серед певної верстви населення.

Для того щоб почати грати, необхідно не тільки купити або завантажити сам Minecraft, але ще і вибрати для себе сервер. Наша рекомендація сервера майнкрафт 0.10.0. Вибір сервера необхідний для того, щоб отримати особливі компоненти. Залежно від того, що у вас є, ви будете починати будувати свій власний світ. Ця гра дуже захоплююча і приваблює багатьох гравців. А тепер уявіть, що вам ще й знадобиться займатися будівництвом світу в многопользовательском режимі. Вам слід спробувати пограти в Minecraft на http://play-minecraft.info/play-minecraft-online/ сторінці. Вам сподобається гра і ви, весело проведете свій час.

Немає коментарів:

Дописати коментар