вівторок, 26 квітня 2016 р.

Ігри дівчинки з Еквестріі


Напевно багато хто з нас мріяв опинитися в паралельному всесвіті. Як Вам варіант світу, де замість людей були б розумні тварини. Вони відвідували б школу, дивилися телевізор, мріяли, раділи точно так же, як і ми. Але що сталося б, якби ця всесвіт об'єдналася з нашої в одній ціле? Ігри Дівчата Еквестріі розкажуть нам про це. Вони вже готові до нових запаморочливим пригодам! Рецепт їх гарного настрою гранично просто - це веселощі, танці та пісні. Відпочиньте разом з цими завзятими дівчатами. Грати в ігри Дівчата Еквестріі можна на сайті http://chmokigames.ru - кращий спосіб отримати насолоду від життя незвичайному мультяшному світі.

Що ж все-таки відбулося?

Якими вітрами молоду принцесу занесло в наші краї? Історія ця настільки довга і заплутана, що її переказ займе якийсь час, так що приготуєтеся. Все почалося з того, що ще в самому дитинстві Спаркл навчалася у принцеси Селеста. Спаркл стала другою ученицею, поряд з харизматичною, імпульсивної і амбітної Сансет Шиммер. Сансет вражала своїми здібностями, хоч і володіла повною відсутністю терпіння. Їй постійно здавалося, що навчання проходить не досить інтенсивно, і вона може все робити швидше. Зухвала Сансет пішла від своєї вчительки в пошуках більш простого і швидко шляху. Як ми знаємо, безкоштовний сир буває тільки в одному місці, і за все треба платити свою ціну. Платою за це виявилося чарівне дзеркало, яке закрило її в паралельному світі аж на тридцять років. Засмучена наставниця вирішила почекати поки Сансет схаменеться, навчиться терпінню і повернеться сама. Вона дійсно повернулася через тридцять років, але замість добра вона примножила в собі негативні риси.


Насамперед звільнена учениця вирішила вкрасти корону принцеси Твайлайт. Крім того, вона ще й підмінила корону дешевої копією, щоб її злочин не розкрили завчасно. Але підміна була швидко виявлена ​​і між героїнями зав'язалася бійка, в ході якої корона потрапила в паралельний світ. Обидві принцеси кинулися за нею і потрапили в наш світ. Коли потрібно рятувати ситуацію, то на допомогу завжди прийдуть Дівчата Еквестріі. Наша героїня змінилася зовні і стала схожа на звичайну людину. У цьому чужому й незрозумілому світі вона швидко знайшла собі друзів, які зважилися їй допомогти. Тепер дівчатам потрібно допомогти нашій героїні виграти титул Принцеси Осіннього балу у її одвічною конкурентки.

Немає коментарів:

Дописати коментар