пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Граємо в Terraria Онлайн

Terraria Online

Ігровий процес, знову ж таки дуже схожий на Minecraft за одним невеликим винятком в Terraria Online  на http://play-minecraft.info/terraria-online/ всього лише один режим гри і це виживання, він тут грає безпосередньо головну роль. Теж будівництво тут займає другу мета, ніж у побратима де ця дія має головну мету.

Головною відмінністю гри від конкурентів є 2D графіка, яка чомусь навіть перевершує 3D це ви зможете оцінити погравши в саму гру на своєму телефоні або планшеті. 2D Графіка не тільки має ряд плюсів, але і робить гру більш легкою завдяки тому що всі предмети простіше знайти адже вони все на одному екрані, а різні печери і пастки не будуть такими небезпечними знову ж через те що вони у вас перед носом.

А ось система прокачування персонажа в «Террария» на http://puppo.ru/play/terrariya.html досить проста вона сама дозволяє прокачати героя до певного рівня. Також хочеться відзначити знаменитий крафтінг, який в цій грі максимально спрощений. Чому запитаєте ви? Та тому що для створення артефакту досить зайти в меню «Крафта» і створити потрібний вам артефакт, але звичайно якщо є на це ресурси.

Безумовно варто виділити систему бою, яка в грі опрацьована досить жорстко, вам доведеться ой як не солодко щоб врятуватися від особливо агресивних мобів.

Спробуйте грати саме зараз!


https://www.youtube.com/watch?v=GgeNMGDqXKE

Немає коментарів:

Дописати коментар