вівторок, 9 вересня 2014 р.

Angry Birds Seasons


Angry Birds Seasons (Сердиті птахи: Сезони, спочатку Angry Birds: Halloween) - друга гра серії Angry Birds, присвячена святам і порами року. Спочатку повинна була випускатися на п'яти платформах: iOS, Android, webOS і Symbian 3, а також PC. Пізніше з'явилися версії і для інших платформ.

Спочатку повинна називатися Angry Birds: Halloween (Злі птахи: Хеллоуїн), з одним єдиним епізодом: Trick or Treat. Але з виходом епізоду Season's Greedings, присвяченого різдва, була перейменована на нинішню назву. До виходу Angry Birds Star Wars і Bad Piggies, гра оновлювалася кожні 2 місяці. Але через цих ігор поновлення Seasons стали затримуватися і виходити раз на півроку.

У кожного епізоду є свій символ, який літає на екрані головного меню під час вибору епізоду. Символ з'являється після проходження епізоду. А після того, як гравець заробляє на кожному рівні епізоду по три зірки, на символі з'являється зображення золотої зірки.

Також у епізодів є інші символи: якщо пройти всі рівні епізоду на три зірки, відкривається бонусний рівень. На екрані вибору рівнів він виконаний у вигляді якого-небудь особливого предмета із зображенням трьох зірок.

Немає коментарів:

Дописати коментар