середу, 3 вересня 2014 р.

Трохи про From Dust

From Dust є останнім і оригінальним концептом від розробника «Another World / Out of this World». Занурюючись в дуже небезпечний, але дивно красивий світ ви керуєте долею первісного племені, що бореться з різними напастями у швидко розвивається світі, в якому свої уділи оберігає могутня Природа. Єдиний шанс вижити - це пізнання елементів всього цього світу. Як і ігри Умизуми допоможуть зробити гру цікавіше, для цієї новинки також дуже скоро з'являться моди для скачування.

Особливості: Відкривайте величезне число місць: пустелі, вулканічні пейзажі, тропічні острови і багато іншого.

Грайте в одній з найскладніших симуляцій природи в відкритому світі і в реальному часі, де все до чого ви торкаєтеся і бачите, постійно і динамічно підносить все нові сюрпризи. Захищайте власне плем'я від атак Природи, які руйнують все на своєму шляху. Вберігає людей від проливних дощів, вулканів, землетрусів, лісових пожеж і цунамі. Все це, як і Умизуми, зроблять Вашу гру по-справжньому насиченою.

Досліджуйте 13 територій захоплюючих дух з нестандартним геймплеєм. Покращуйте природними силами володіння, граючи на detkamonline.ru в архіпелазі повному загадок і допомагаючи примітивного племені відновлювати втрачену міць їх попередників.

Грайте на час в режимі "Виклик" на тридцяти додаткових картах. Кожен зі сценаріїв - це головоломка, в якій час визначає все. До речі, вже дуже скоро в інтернеті можна буде скачати доповнення до цієї гри, але для Умизуми вони зовсім непотрібні.

Керуйте природними силами для створення свого власного світу. Піднімайте гори, вирощуйте лісу, спустошуйте озера, зупиняйте бурхливу воду і притримуйте лаву. Порівнюйте власні результати з іншими гравцями в режимі "Виклику" в таблиці кращих гравців.

Немає коментарів:

Дописати коментар