четвер, 31 липня 2014 р.

Мод Slenderman 1.7.2 для Minecraft


Протягом довгого часу жахливе істота під назвою Slenderman тероризувала суспільство. Його описували в різних історіях і міфах, в яких Slenderman викрадав дітей, вбивав заблукалих у лісі мандрівників і доводив до божевілля незліченна безліч мандрівників, яким не пощастило зустрітися з містичним істотою. І ось тепер цей монстр з'являється в грі Minecraft. Це жахливе істота не дозволить гравцям спокійно ходити по лісі в темний час доби. Слендермен з модифікації Slenderman 1.7.2 вміє переміщуватися, зникати і вселяти неймовірний жах у всіх мешканців віртуального світу.

Особливості моду Slenderman 1.7.2:

  • При грі в легкому режимі складності наносити шкоди новому монстру можна практично будь-яким мечем. Однак на нормальному рівні складності і вище для знищення Слендермена гравцям не обійтися без особливого зброї «Slender Sword» або алмазного меча.
  • Якщо навіть на короткий проміжок часу зупинити свій погляд на що знаходиться поруч Слендермене, то ігровий персонаж отримує ефекти сліпоти і нудоти. За час дії ефектів монстр обов'язково спробує атакувати героя.
  • Поки гравець дивиться на Слендермене здалеку, він не рухається. Але варто персонажу відвести погляд, як монстр миттєво телепортується і переміщається трохи ближче до героя.
  • Він здатний знищувати джерела світла.
  • Він уміє руйнувати люки, двері і скла.
  • Після смерті Слендермен може залишити після себе душу дитини. Використовуйте її для виготовлення броні Слендера, яка надає гравцям бонус захисту від атак жахливого лісового монстра. Крім того, гравці на http://puppogames.com/games/minecraft.html можуть створити маску Слендера, яка знижує ймовірність появи негативних ефектів при погляді на Слендермена до 5% (без маски ця ймовірність дорівнює 80%).
  • Слендермен генерується завдяки особливим будовам, які називаються святилищами Слендера. Знищуйте їх, щоб Слендермен перестав з'являтися в області. Або можете побудувати таке святилище поруч з будинком свого супротивника в многопользовательском режимі гри, щоб особисто познайомити його зі Слендерменом.

Немає коментарів:

Дописати коментар