четвер, 31 липня 2014 р.

Жалюзі в інтер'єрі: декоруємо та захищаємо вікна


Як найбільш популярного варіанту жалюзі для вікон із пластику виступає система Роллайт, вона дає можливість досягти максимального рівня светоізоляціі приміщення. Якщо застосовувати непрозорі жалюзі, то можна добитися майже повної темряви, завдяки чому можна застосовувати жалюзі з такими непрозорими полотнами в приміщеннях, в яких є домашній кінотеатр. Крім цього, жалюзі в інтер'єрі зможуть оцінити люди, які дуже критично ставляться до сторонній світла під час відпочинку.

Сучасне виготовлення таких конструкцій передбачає кілька колірних рішень кожного з базових елементів. Можна вибрати колір декоративних напрямних, ланцюжки, фурнітури, короби, нижнього обважнювача. Якщо ваш вибір припав у бік такої системи, то можна вибрати сріблястий, коричневий, бежевий або білий колір, в якому будуть виконані ключові частини таких конструкцій. Крім цього, подібні кольори повністю співставні з системами жалюзі Ізолайт, завдяки чому можна застосовувати два таких варіанти в одному приміщенні.

Касетний варіант системи жалюзі під марки Роллайт спеціально зроблений для вікон з пластика. Спеціальний варіант короба, кріплення, а також декоративних напрямних, дає можливість монтувати жалюзі таким чином, що вони будуть утворювати з пластиковим вікном єдину композицію, в якій не буде зазорів і щілин. Можна без праці здійснювати відкривання вікон у необхідних вам положеннях, при цьому не буде необхідності відкривати штори. Під час светонепоніцаемой тканини, можна гарантувати повне затемнення, що вельми корисно для спальні.

Якщо вам хочеться зробити свій будинок унікальним, то можна на полотно нанести відмінно зображення, як приклад, це втілено в онлайн іграх для дівчаток дизайн интерьера на http://igrydevochkam.ru/games/igry-dizajn-interera.htm сторінці, можна взяти пейзаж, або роботу художника, фото близького серцю людини. Для дитячої відмінним варіантом будуть фотожалюзі, на яких зображені мультиплікаційні персонажі або гоночні автомобілі.

Розглянутий нами варіант жалюзі виготовляє з використанням поліестеру або тканини, що має спеціальне просочення, необхідні для захисту матеріалу від кіптяви, пилу, вологи, в результаті чого штори стають відмінним варіантом для кухонного простору. Правильно підібрані жалюзі в інтер'єрі стануть справжньою родзинкою, будуть відмінно поєднуватися з іншими предметами приміщення, і при цьому будуть без праці виконувати своє пряме призначення.

Немає коментарів:

Дописати коментар