середу, 10 лютого 2016 р.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Гравцям часто подобаються проекти подібного жанру за можливість відчути почуття повної свободи, відчути романтику, що виникає при погляді на ідеальну поверхню автотраси, що йде за горизонт, і слухати відповідні музичні композиції по радіо. Все вищевказане є в грі Euro Truck Simulator 2, хіба що музику доведеться використовувати свою або підключити онлайн-радіо.

Дії даного симулятора далекобійника розгортаються в сучасному світі. На початку нам доведеться працювати на найрізноманітніші транспортні організації, щоб накопичити гроші на власне вантажне авто і всі зароблені кошти класти собі в кишеню, а не віддавати більшу частину жадібним «корпоратив». Через пару успішних або не дуже вантажоперевезень для нас відкриється нове меню під назвою «Банк». Ця проста і в той же час геніальна функція гри помітно поглиблює економічну складову проекту і робить ігровий процес більш правдоподібним. Ви можете в будь-який момент взяти кредит і придбати на них недорогий вантажівка і гараж. Головна мета - стати найбільшим грузоперевозчиком в європейських країнах і найбільш високооплачуваним далекобійником.

Truck Simulator

Що стосується Euro Truck Simulator 2, то вся її суть полягає в доставці товарів по країнах Європи. Будь-яке замовлення виконується за однотипною схемою: приїжджаємо на базу, причіплюємо до вантажівки фуру і доставляємо вантаж замовнику. Винагорода за доставку безпосередньо залежить від типу вантажу, що перевозиться і відстані до замовника. На початку нам довірять лише транспортування будівельних матеріалів. Але в міру збільшення нашої репутації і рівня нам видаватимуть все більш складні і дорогі замовлення. Наприклад, необхідно буде перевезти смертельно небезпечну сірчану кислоту з Чехії в Іспанію, подолавши тисячі кілометрів шляху.

В результаті ми маємо практично ідеальний симулятор далекобійника. Чому майже? Тому що немає межі досконалості. Не виключено, що третя частина зможе стати ще краще і цікавіше.

Немає коментарів:

Дописати коментар