неділю, 12 жовтня 2014 р.

Whatsapp: як встановити на Nokia правильно цю програму

Whatsapp
Щоб завжди бути на зв'язку з близькими людьми слід користуватися whatsapp, як встановити на нокиа дану програму ви зможете дізнатися з нижченаведеної інструкції.

Особливості установки Whatsapp на Nokia

Перед тим, як встановити дану програму на свій телефон, переконайтеся, що ваша модель мобільного апарата підтримує цей додаток. Список моделей ви зможете знайти на сайті виробника.

Переконавшись у тому, що додаток запуститься на вашому девайсі, можна приступати до його встановлення. Вам буде потрібно стійке інтернет-з'єднання, завдяки якому ви скачаєте програму і запустіть її.

Після скачування програми вам слід запустити його. Вводите в спеціальне вікно свій номер телефону, чекаєте смс з кодом, який підтверджує реєстрацію вашого номера, запускаєте програму. Збій при запуску може відбутися тільки в тому випадку, якщо у вас виявляться проблеми з інтернетом.


mobile games

Переваги Whatsapp на Nokia

Розібравшись з тим, що таке whatsapp, як встановити на нокиа даний додаток, ви можете відразу ж приступати до спілкування з цікавими для вас людьми. Все, що вам знадобиться - відкрити список контактів, щоб переконатися, що ваші друзі теж користуються даними додатком.

Уявіть собі їхній подив, коли замість звичної смс від вас прийде повідомлення з відео або аудіофайлом, де ви їм передаєте привіт. Якщо ви не хочете в даний момент скористатися цією опцією, то велика кількість смайликів допоможуть передати ваші емоції людині по інший бік екрану телефону.

З даним додатком, який можна скачати на сайті www.ixphone.net ви перестанете економити на спілкуванні, адже тепер вам доведеться платити тільки за інтернет-трафік, який, в більшості випадків, є безлімітним. І так, будьте готові до того, що вам доведеться частіше ставити смартфон на зарядку, так як при активному знаходженні в whatsapp заряду акумулятора вам буде вистачати, в кращому випадку, на добу. Тому в даній ситуації бажано мати під рукою зовнішній акумулятор для смартфона, який дозволить вашому девайсу завжди залишатися на зв'язку, маючи можливість робити знімки і відео.

Немає коментарів:

Дописати коментар