суботу, 22 листопада 2014 р.

Браузерні ігри для дівчаток

Браузерні ігри для дівчаток

Браузерні ігри для дівчаток зараз дуже популярні, причому не тільки серед дівчаток, адже критерії, за якими гра визначається в ту або групу досить розмиті. Проте все ж, є головна відмінність - хлоп'ячі комп'ютерні іграшки, як правило, використовують різку і динамічну систему протікання сюжету і зміни кадрів. На сайті http://pitijuegos.com/ представлено безліч подібних ігор. Браузерні іграшки для прекрасної половини спрямовані головним чином на прояв фантазії і творчості. В даному випадку це може бути створення дизайну інтер'єру, створення макіяжу або ж образу будь-якого персонажа.

Ігри для дівчаток, незважаючи на це, бувають і інших жанрів, наприклад логічні, головоломки, так звані ходилки, гонки і навіть стрілянина. Якщо говорити про конкретні особливості, то тут виділяється кілька основних.

Juegos de Chicas

Кольорове оформлення

В першу чергу, це кольору. Жіноча половина людства любить яскраві кольори, і творці онлайн іграшок активно використовують цей фактор. Однак це зовсім не означає наявність хаотичного змішання різних кольорів. Зазвичай, браузерні ігри для дівчаток виконуються в теплих тонах. Найбільше популярні світло-блакитні та рожеві відтінки, жовті й зелені кольори. Однак знову ж таки, це не можна назвати закономірністю.

Персонажі

До характерних особливостей відноситься і зовнішній вигляд персонажів. Як правило, в ролі героїв виступають тварини, нешкідливі чоловічки і феї. Причому любов дівчаток до милих тваринками не вгасає навіть з віком. Тому дуже важлива фішка ігор - красиві і максимально милі персонажі.

Тематика

Іграшки для дівчаток в більшості випадків відрізняються і своєю тематикою. Є прихильниці гонок, стрілялок і бродилок, однак найбільш популярними жанрами можна назвати одягалки, тамагочі і деякі види економічних стратегій. Тобто, все, що пов'язано з модою і симуляцією реальному житті. Особливість браузерних розваг ще й у тому, що в них можна онлайн спілкуватися з іншими персонажами. Крім спілкування, у багатьох випадках існує і змагальний момент - це можуть бути всілякі конкурси, рейтинги або кланові війни.

Зараз існує дуже багато різних сайтів, де можна пограти не тільки хлопцям, в їх серйозні ігри, а й дівчатам. Один з таких порталів - http://pitijuegos.com/. Потрібно лише зареєструватися і можна починати грати.

Немає коментарів:

Дописати коментар