суботу, 22 листопада 2014 р.

Дід Мороз на свій день народження прийме поштою будь-які заявки на поздоровлення

Дед Мороз
У РФ 18 листопада кожного року відзначається свято - день народження нашого Діда Мороза. У власний день народження наш Дід Мороз все ж приймає поштою будь-які заявки на привітання та подарунки. І зараз продовжує прийом заявок Пошта Росії на популярну послугу передноворічного сезону «Вітання від Дідуся Мороза» у всіх відділах зв'язку.
Weihnachtsmann
Бажаючі зможуть порадувати родичів і знайомих різного віку, просто оформляючи у відділеннях зв'язку традиційні поздоровлення від самого Мороза у вигляді цікавого подарунка і звичного для багатьох письма. Втім, багато хто вважає, що на новий рік можна обійтися без привітань Діда Мороза.

Щороку лінійка подарунків новорічних від Мороза в Росії тільки розширюється. Наприклад, цього року становить уже вісімнадцять варіантів цікавих подарунків, до речі, включаючи подаруночки і для дорослих людей. До подарунку на новий рік обов'язково додається довгоочікуваний лист від Снігуроньки та Діда Мороза. Отже, погравши в онлайн ігри на сайті puppospiele.de переходимо щоб оформити замовлення такої на послугу можна всім росіянам до 23 грудня 2013 року на Пошті РФ.

Кожне привітання відправлено буде спеціальним реєструється відправленням, а за рухом замовлень можна простежити за допомогою спеціального сервісу на офіційному сайті Пошти Росії по спецномерів, який розміщений на квитанції бланка замовлення або ж на платіжній квитанції з офіційного сайту.

Немає коментарів:

Дописати коментар