суботу, 13 лютого 2016 р.

Екстремальна погода в Пустищі б'є всі рекорди

Fallout 4 Mods: True Storms - Wasteland Edition
Багато хто може подумати, що найпопулярніші моди стосуються зброї Fallout 4, але на ділі все виявилося інакше. Найпопулярнішою і завантажується модифікацією стало розширення погодних умов. Даний плагін не просто вносить зміни в погоді, а додає масу можливостей, реалізму і умов, з якими доведеться рахуватися.

Головне завдання моду - переробити зміну погоди і ефекти так, щоб гравці не забували, що вони знаходяться в холодній постапокаліптичній Пустищі, де не завжди найнебезпечніші вороги мають фізичне втілення. Також серед головних особливостей можна виділити повну переробку звуків погодних ефектів, які більше не будуть дратувати слух.

Крім цього, творець моду повністю переробив текстури, роблячи ефекти і частки більш насиченими. Тепер погодні явища виглядають більш атмосферно і реалістично, тому гравці не зіткнутися з білими плямами і відомими проблемами. Завдяки модифікації була усунена і головна проблема погодних явищ, яка неабияк докучала гравцям. Більше погода не буде змінюватися по 5-6 разів на день, а всі явища будуть чергуватися більш послідовно. Наприклад, якщо йде дощ, то після нього не може початися піщана буря.


Немає коментарів:

Дописати коментар