четвер, 4 лютого 2016 р.

Цікавий огляд онлайн гри War Thunder

War Thunder
З офіційного виходу розважальної онлайн гри військового симулятора - War Thunder, пройшло багато часу, погравши в якому ви зможете взяти участь в найжорстокіших боях Другої Світової Війни, де вам належить стати пілотом військового літака, командиром сучасного танка або капітаном військового корабля. У грі вашій увазі представлені реальні моделі військової техніки, які брали участь в битвах Другої Світової Війни, або були створені після неї. Кількість яких зможе здивувати кожного. А після того, як ви приймете участь в ПВП боях, створених за реальними подіями з реальними живими гравцями, ви не залишитеся байдужим до цієї всесвітньо-популярної багатокористувацької онлайн грі.

У грі War Thunder перед вами є два режими бою. Використовуючи джойстик або клавіатуру, ви зможете повноцінно відчути себе пілотом військового літака, і зануриться повністю в атмосферу того, що відбувалося в режимі історичних битв. Крім цього, ви зможете вибрати аркадний вид бою, який занурить вас в бій між двома повноцінними командами, під час гри в якому вам належить виконати безліч різноманітних бойових завдань, які дозволять заробити необхідний вам досвід і кредити. Для новачків же, передбачений другий режим гри. Цей режим набагато простіше першого і не зажадає від новачка якихось професійних навичок управління.

Відео огляд War Thunder


Що з приводу огляду War Thunder, в інтернеті вже існує багато оглядів, гайдів. Подивившись відео огляд Ви зможете знайти всю необхідну Вам інформацію по грі, і повноцінно приступити до захоплюючим затяжним боїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар