суботу, 6 травня 2017 р.

Приємні ігри від Nintendo

Приємні ігри від Nintendo

Як прийнято, що у більшості ігор Nintendo, розробники зробили гру реіграбельності. Вона не складна сама по собі, але ось пошук секретних стікерів змусить попітніти і перепройті не один рівень. Не варто забувати і про додаткові рівні, що даються за збір всіх ключів на всіх рівнях.

Ну і Nintendo не була б Nintendo, якби не вбудувала в свою гру можливість сканувати фігурки Amiibo. Тут вони дають можливість моментально отримати здатності ворогів, які не поглинаючи їх. Найсумніше, що здатність UFO (найпотужнішу в іграх серії) отримати тепер простіше простого: тепер не обов'язково проходити гру на 100%, досить використовувати Amiibo Кірбі з нової серії (так само буде спеціальне видання, в комплекті якого буде дана фігурка), і наш герой буде парити в літаючій тарілці.

Решта ж три фігурки будуть давати альтернативні костюми для Кірбі.

Крім основного Story Mode, в грі є ще аж цілих чотири режими. Meta Knightmare Returns - time attack, проходити який доведеться за Meta Knight; The Arena - boss rush проти всіх 11 босів; Kirby 3D Rumble - гра, в якій Кірбі рухається по арені, проходячи по п'ять маленьких рівнів, кожен з яких проходить на одному фіксованому екрані; Team Kirby Clash - подобу RPG, схрещеного з boss rush - все той же проходження босів, але з ухилом в рольову складову, з можливістю проходження даного режиму з друзями по локальній мережі. Так що різноманітності у Robobot Planet не позичати - гра забере у вас пристойна кількість часу, завдяки своїй варіативності.

Spiele

Але не все так гладко, як хотілося б: у гри є один-єдиний прикрий мінус, який особисто мене дуже неприємно здивував, у гри є просадки FPS. Не те щоб вони були критичні, але вони неприємні, і відбуваються досить таки часто: при великій кількості ворогів на екрані, коли герой сідає в робота. А з включеним 3D взагалі біда, візуально там FPS рідко піднімається вище 30. Так що якщо Ви любите грати в 3D-режимі, будьте готові побачити не тільки вдвічі нижче дозвіл, але і вдвічі нижче кількість кадрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар