вівторок, 10 листопада 2015 р.

Як підібрати ігри для дівчаток?

Як підібрати ігри для дівчаток
У великій і неймовірно величезною всесвітній павутині існує безліч комп'ютерних ігор, які призначені для всіх вікових категорій: і для дітей, і для дорослих. Однак більшу частину з них розробники створюють для сильної статі. Тим не менш, якщо ви батько маленької принцеси, для вашої доньки також знайдуться розваги в Інтернеті.


Прийнято вважати, що комп'ютерні ігри негативно позначаються на психологічному стані малюка. Але цей стереотип вже давно пора розвіяти, оскільки в даний момент велика увага приділяється розробці розвиваючих ігрових програм. Багато додатків, наприклад, Barbie, допомагають дитині розвинути пам'ять, логічне мислення, реакцію, терплячість, уважність і багато інших важливі якості. І для того щоб ваше дитя отримало виключно користь від сидіння за монітором, вам доведеться контролювати час проведення за комп'ютером, а також відвідувані сайти.

У цьому розмаїтті вибору, який зараз існує в ігровій індустрії, заплутатися часом буває досить просто. Тим більше що для своєї дочки вам потрібно знайти не тільки корисні, але ще й цікаві програми. Як би там не було, а в першу чергу орієнтуйтеся на смаки і вік самої дитини, адже в інтернеті можна знайти будь-які ігри, які навчать читати, рахувати, розрізняти кольори, форми і пізнавати навколишній світ. Наприклад, одним з популярних додатків серед дівчат є My Little Pony.


Juegos de Peinados

Оскільки в дитинстві всі панночки воліють грати в ляльки, то і гри створюються спеціально під їхні інтереси. Різниця лише в тому, що одним юним леді подобаються Барбі, іншим Братц, а третім Монстер Хай. Тому вам повинно бути краще всіх відомо, що саме воліє ваша донька. У самих іграх можна робити все що завгодно: одягати улюблену ляльку, створювати їй макіяж, зачіски, стежити за будинком, готувати їжу. Такі розваги створюють у маленької дівчинки почуття прекрасного.

Що стосується розвиваючих ігор, то популярні серед дітей пазли з персонажами мультфільмів або казок, квести, бродилки, логічні ігри, додатки в стилі «Я шукаю» і так далі. Тобто все, що здатне розвинути в маленьку людину необхідні життєві якості.

І наостанок, варто сказати, що яку б гру ви не вибрали, не забувайте пояснювати дитині, в чому різниця між реальним світом і віртуальним. Супроводжуйте проведення часу за монітором активними традиційними іграми. Тоді ваша дитина виросте всебічно розвиненою особистістю.

Немає коментарів:

Дописати коментар