понеділок, 14 липня 2014 р.

Ігри для офісу


Офісний працівник - категорія трудящих, які більшу з частин свого часу, проведеного на роботі, зайняті якоюсь розумовою діяльністю, як правило, важкою. І якщо не робити перерв, то незабаром можна прости збожеволіти, а це вам зовсім не потрібно. Варіантів проведення своїх невеликих перерв може бути безліч: бесіди з колегами, читання книг, перегляд фільмів, в'язання, вишивка і багато іншого. Але найефективнішим і розслаблюючим заняттям багато хто вважає офісні ігри, і це дійсно так.

Як правило, вони не вимагають серйозної розумової діяльності, засновані на повторенні якихось вкрай простих дій. І саме це повторення приводить людину в стан невеликого трансу, який сприяє відпочинку. Категорій подібних розваг виділяють безліч, основними серед них є: карткові, квести, логічні та аркади Angry Birds на play-angry-birds.org сайті. Але незалежно від того, до якої з категорії належить та чи інша гра, її основне завдання - розслаблення офісного працівника від важкої розумової діяльності. Знайти собі таку розвагу можна в мережі Інтернет за допомогою будь-якого доступного вам пошуковика.

Досить ввести запит «офісні ігри» і ви отримаєте масу цікавих варіантів. Можу Вам сама порадити одну з них, в яку граю вже підряд кілька років. «Квіткові загадки» - це її назва. У ній Ви будете грати роль маленького ельфа - дівчатка, що вивчає всі таємниці та загадки природи. Грати буде не легко, та й власне кажучи, на цьому житті легкого не буває нічого. На кожному рівні Вам доведеться збирати в ряд кілька кольорів, щоб поле було звільнено від плитки. З кожним рівнем завдання буде ускладнюватися. Лиходій, які не хочуть, щоб Ви проникали на глиб природу, будуть заплутувати квіти в ланцюзі, а павуки вити навколо них павутину.

Будуть з'являтися бур'яни, які необхідно негайно видаляти. Пройти рівень ви повинні за певну кількість часу, наприкладяк у онлайн іграх Angry Birds на http://play-angry-birds.org/angry-birds-games сторінці. Якщо Вам це не вдасться - Ви залишитеся програв. На рівнях можна заробляти різні бонуси, у тому числі гальмують час. Деякі бонуси можна обмінювати на окуляри. Пройшовши кілька рівнів можна користуватися магічними властивостями і викликати на допомогу чарівниць. Це гра особливо підійде людям, що люблять і вміють вирішувати різного роду головоломки. Завдяки цій грі Ви зможете поднапрячь свої мізки і розвинути логічне мислення ще на більшій кількості.

Немає коментарів:

Дописати коментар