понеділок, 14 липня 2014 р.

Нюанси оренди квартири в Москві


Велика сім'я, безліч родичів, від мала до велика - це велике багатство, яким у наш час можуть похвалитися лише одиниці. Весела гармидер, галасливі посиденьки і потужна підтримка у важкій ситуації - і це лише мала частина переваг. Але іноді так хочеться побути одному, відчути себе дорослим і відповідальним за своє життя ... Нарешті ви вирішили жити окремо. Але не завжди відразу є достатньо грошей, щоб купити власне житло. Не впадайте у відчай, відмінним виходом стане оренда.

Але до цього питання варто підходити не менш педантично, ніж до покупки. І не важливо, що вас цікавить: оренда торгових площ у Москві або квартира в передмісті.

Отже, ви шукаєте на якомусь сайті житло для себе. Щоб влаштуватися максимально комфортно, потрібно врахувати кілька важливих нюансів. Перше, не поскупилася і зверніться в агентство нерухомості. Тут вам допоможуть підібрати найбільш підходящі варіанти і оформити все законно. Щоб не подзвонювати сотні телефонних номерів і не підбігати до кожного стовпа в надії побачити потрібне оголошення, а потім не бігати з одного району на інший. Також ви будете юридично захищені.

По-друге, обміркуйте вид оренди. Вам можуть запропонувати окрему кімнату, квартиру економ класу, бізнес класу з інтерьєром від HomeID або елітні квартири в Москві. Відповідно ви будете жити з господарями і / або іншими постояльцями, або окремо.

По-третє, визначитеся з бажаним районом Москви. Дуже зручно, коли житло знаходиться недалеко від роботи, навчання або інших місць, де ви часто буваєте. Це допоможе заощадити гроші, які йдуть на оплату проїзду, і час на дорогу. Можливо, це і є ті самі дорогоцінні хвилини, яких так не вистачає вранці? Якщо у вас є діти, поцікавтеся, де знаходиться найближчий дитячий садок, школа, парки та ігрові майданчики. Адже нове житло має бути зручним і для них.

По-четверте, не забудьте дізнатися думку орендодавця про домашніх тварин, якщо такі вже є або ви плануєте їх завести. Адже деякі господарі категорично проти тварин у домі. Але подібні випадки трапляються досить рідко.

Ці поради обов'язково допоможуть вам зробити правильний вибір і знайти квартиры московская область максимально вигідно. Але навіть якщо щось піде не так, то завжди можна поміняти квартиру, переїхавши на іншу. І це ще один плюс оренди. Перебравши кілька варіантів, ви самі вирішите: купити пентхаус або будиночок у передмісті.

Немає коментарів:

Дописати коментар