понеділок, 14 липня 2014 р.

Оживляємо інтер'єр - шафа з радіальними дверцятами


Шафа-купе - відмінне рішення для планування простору. Його можна використовувати як стінку для відгородження певній території, так і як самостійний елемент меблів. В більшості своїй, шафи такого типу мають велику кількість переваг в порівнянні з іншими предметами меблів, які розміщуються на житловій зоні. Основна відмінність шафи-купе від інших видів меблів - його універсальність. Шафа-купе може бути облаштований на будь-якій точці кімнати або квартири і чудово вписуватися в основний інтер'єр. Сучасний шафа може замінити як етажерку з книжковою полицею, так і гардероб з речами повсякденного вжитку - він універсальний і різноманітний.

Окремо потрібно сказати про радіальних шафах, які нерідко зустрічаються на квартирах - вони дозволяють не тільки заощадити площу, а й збагатити інтер'єр. Такі шафи і конструкції більш доцільні, ніж звичайні - вони дозволяють не лише економити простір, але і ефективно його використовувати. Сучасна шафа-купе з радіальної плаваючою дверима - прекрасне рішення не тільки питання про житловому просторі, але і варіацій на тему інтер'єру. Багато хто недооцінює цей момент, хоча він досить важливий.

Як правило, більшість таких шаф чудово вписуються в інтер'єр. Вони можуть бути різної форми і розмірів, мати різний радіус повороту дверцята, але основна їх характеристика - індивідуальність. Якщо звичайний шафа-купе вже давно став чимось буденним і банальним, то радісний шафа купе - це завжди новизна і практичність. Особливо, якщо їх виготовляють і монтують професіонали.

Інтернет-сторінка http://homeid.org/ може послужити хорошим прикладом - на цьому ресурсі нескладно знайти як корисну інформацію для себе, так і загальну. Крім того, компанія може надати не тільки консультативні послуги, але і допомогти з вибором матеріалів і дизайнерських рішень. Як результат - якісно зроблений проект і його втілення в життя. Також на сайті можна на власні очі побачити готові рішення, втілені в життя.

Ще одна позитивна сторона компанії - завжди надають приклади своїх робіт. Навіть якщо людина не має уявлення про те, що таке шафа-купе з радіальними дверима, він може побачити варіанти, якщо не на власні очі, то на екрані монітора. Відповідно - скласти враження про роботу компанії, а також про її продукції. Такий підхід не виняток, а повсякденна практика для цієї компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар